Bemutatkozás

Mindenekelőtt üdvözöllek!

Nagyon örülök, hogy ránk találtál. Bízom benne, hogy jól fogod magad érezni nálunk és állandó olvasóink között üdvözölhetünk.

Hogyan született az ötlet, hogy internetes magazint indítsak?

Kommunikáció szakon tanultam az egyetemen, az általános újságírói ismeretek megszerzésén túl PR-ra szakosodtam. Nincs munkahelyem, két kisiskolás gyereket nevelek egyedül. Amellett, hogy ez rengeteg örömmel jár, némileg korlátoz időben és térben is. Ezért gondoltam, a körülményeimet tekintve nekem kell megteremtenem a lehetőségét annak, hogy olyan dologgal foglalkozhassak, amit imádok, szívvel-lélekkel tudok csinálni. Persze, az sem árt, ha értek hozzá, kapcsolódik az internethez és az emberekhez is. Kitaláltam, hogy csinálok egy magazint.

Azon elmélkedtem, lehet ugyan blog formájában magazint indítani, vannak is a piacon erre remek példák, de egyedül biztos nem tudok olyan sokszínű, sokféle nézőpontot tükröző újságot létrehozni, amilyet szeretnék. Tehát társak kellenek. Egy rendes weboldal, egy jó dizájn. S persze kell egy jó név. Magazin, amiben minden benne van.  A-tól Z-ig. A-Z Magazin. Jesszusom, de kommersz! Ez is, meg az is van benne… A-tól Z-ig. EZMEGAZIN!

Miben vagyunk mi mások, mint a piacon lévők?

A weblapot – menetközben kitanulva az előzőleg elsajátított joomla mellé a wordpress alapjait – egy sablont felhasználva magam készítettem. Még sokat kell tanulnom, de nagyon izgalmas. Remélem, egyre szebb és hasznosabb dolgokkal tudom majd fejleszteni az oldalt.

Semmiképpen nem szerettem volna, ha vibráló, beúszó, felugró ablakokkal teli, ijesztően sok és zsúfoltan elhelyezett információ halommal találná magát szembe az, aki ide betér. Nem akarok sem párperces, sem komolyabb celebek magánéletét taglaló írásokat. Szeretnék okos, praktikus, hasznos ötleteket, kedves, közvetlen stílusban megosztani. Tudni szeretném, mi az, ami olvasóinkat foglalkoztatja, tetszik-e, amit csinálunk, miről olvasnának szívesen. Várjuk ötleteidet, hogyan tehetnék magazinunkat még érdekesebbé. Érdekel, milyen hétköznapi praktikákkal oldják meg mások a mindennapok kisebb-nagyobb gondjait.

Szóval, amolyan valódi kikapcsolódást, feltöltődést nyújtó, jókedvet és derűt sugárzó „szigetet” szerettem volna itt létrehozni, ahol mindannyian jól érezzük magunkat.

Iratkozz fel hozzánk, kövess nyomon bennünket itt és a facebook-on is!

Pünkösti Nóra

a „Hogyan barkácsoljunk magazint házilag?”projekt ötletgazdája 🙂

2012. február 1.